top of page
Søk
  • rr4264

Alltec Services energi optimaliserer avansert BIO-gass anlegg

Oppdatert: 26. mai 2020Ved hjelp av IoT, maskinlæring og et overordna kontrollsystem skal Alltec Services energi optimalisere og effektivisere hele BIO-gass næringskjeden fra Bonde og fiskeoppdretter til ferdig gass.


Magnar Aaland som er daglig leder i det nystarta selskapet Alltec Services på Stord kan i dag fortelle at de har signert kontrakt med Sunnhordland Naturgass om å være system integrator på det nye Bio-gass anlegget som skal bygges på Stord.


Kontrakten innebærer prosjektering og multidisiplinære tjenester knyttet til sammenkobling og energioptimalisering av to ulike Bio-gass teknologier, samt utvikling av et avansert overordna kontrollsystem som blir hjertet i BIO-gass anlegget.


Kontroll systemet som henter data fra sensorer i anlegget og ute hos råstoff leverandørene vil gi verdifull informasjon rundt hele næringskjeden og legge til rette for en gunstig, effektiv og grønnere BIO-gass produksjon.


For å kunne imøtekomme offentlige målsetninger om 30% utnytting av husdyrgjødsel til BIO-gass produksjon, er det viktig at næringen er lønnsom og kan levere på lokale og regionale krav til miljøvennlig og bærekraftig tjenesteyting. Hele prosessen fra A-Å må settes i system, det er akkurat det vi Alltec Services gjør gjennom våre produkter og tjenester.


Dette er en viktig kontrakt for oss sier Aalland, den vil sikre langsiktig og forutsigbar drift for mange av våre ansatte i tiden fremover og vil være en viktig del av det arbeidet vi gjør med produkt- og tjenesteutvikling innen grønn og fornybar teknologi.


Vi har gått fra 0 til 18 ansatte på rundt et år og vil ha behov for flere dyktige medarbeidere i tiden som kommer, jeg oppfordrer de som har forutsetninger og interesse for å jobbe med fremtidsrettet og grønn teknologi om å følge med på ledige stillinger på våre nettsider www.alltecservices.no avslutter Magnar.


438 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page